Σελίδα 1 από 1

  Το θέμα επιλύθηκε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 26, 2010 11:28 am
από ubuderix
Καλησπερα σε ολους.
Ακολουθησα ολες τις οδηγιες για την εγκατασταση VirtualBox και δημιουργια εικονικου συστηματος συμφωνα με τον οδηγο του linuxman.
Αφου εχω τελειωσει ολες τις ρυθμισεις και κανοντας εκκινηση του εικονικου συστηματος λαμβανω το παρακατω μηνυμα λαθους.Παρολο που μου λεει το μηνυμα τι πρεπει να κανω ,απλα δεν γνωριζω πως να τα κανω.
Κατι ακομα,πως κανω εγκατατασταση αλλης διανομης που δεν υπαρχει στον καταλογο ?Υποθετω απο cd ,αφου εχει εκκινησει το εικονικο συστημα οπως και το κανονικο .Την εικονα του μηνυματος την εχω βαλει σε spoiler για ευνοητους λογους.
[imgwidth=]Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us[/imgwidth]

Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 26, 2010 6:51 pm
από bullgr
Κλείσε τη εφαρμογή, άνοιξε ένα τερματικό και δώσε:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo modprobe -r kvm_intel

Και τρέξε πάλι το virtualbox... Tο πρόβλημα τώρα θα πρέπει να έχει λυθεί...

Όσο για λειτουργικά που δεν είναι στη λίστα, δημιούργησε μια νέα εικονική μηχανή σε περιβάλλον dos, το οποίο θα εκκινεί από το cd... Και από εκεί θα εκκινείς τη διανομή που δεν είναι στη λίστα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 27, 2010 4:44 pm
από ubuderix
@bullgr
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,οντως τωρα ολα ενταξει.