Σελίδα 1 από 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 12:33 am
από mixasgr
Παρακαλώ γράψτε εδώ, οτιδήποτε πρόβλημα/bug εντοπίσετε στην νέα μας ιστοσελίδα ώστε να λυθεί άμεσα!

Ευχαριστώ!

1)Δεν μπορω να κανω login!!! [Υπό Εξέταση]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 10:00 am
από bullgr
Αυτό που ήθελα απλώς να επισημάνω, αν και δεν είναι bug, πως καλό θα ήταν το Login block να πήγαινε κάτω από το Αρχικό μενού... Είναι νομίζω σημαντικότερο να είναι πάνω πρώτο το Αρχικό μενού παρά το login... Προσωπική άποψη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 11:08 am
από npapazoglou
Συμφωνώ. Είναι λίγο κουλό να μη βλέπεις πρώτα τις επιλογές του μενού.

Επίσης:
=> τα ανοιχτόχρωμα γαλάζια γράμματα πάνω στο άσπρο φόντο είναι κουραστικά έως αόρατα. Κάποιες οθόνες είναι πιο φωτεινές και δείχνουν πολύ αχνά. Θα πρέπει είτε να σκουρίνουν σημαντικά, είτε να αλλάξει το φόντο (πχ να γράφονται σε ένα layer άλλου χρώματος, div box με άλλο φόντο ή κάτι τέλος πάντων)
=> Τα αστεράκια ως επιλογή "bullet" παραπέμπουν κάτι σε "επαναστατικό αγώνα". Θα προτιμούσα κάτι πιο ουδέτερο.
=> Η ανακοίνωση είναι γραμμένη όλη με bold, κακή επιλογή, κακός σχεδιασμός.
=> Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία στο scroll down μεταξύ των τριών στηλών. Η μεσαία η... μακρύτερη, η δεξιά κοντύτερη και η αριστερή ο νάνος της παρέας. Ας μοιραστεί λίγο το περιεχόμενο πιο ομοιόμορφα.
=> Τα άσπρα κουμπάκια με τα γαλάζια γράμματα είναι ... ανύπαρκτα. Κάντε κάτι (Αλλαγή φόντου κουμπιού ή αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς πχ #000000 bold)
=> Το paypal donate είναι αζύγιστο και κολλημένο με τον τίτλο "Δωρεές στο GREEK.L.U.G.", το οποίο είναι ίδιο με όλα τα κουμπιά του site, χωρίς να είναι κουμπί! Είναι λάθος να μπερδεύουμε τους χρήστες. Το ίδιο λάθος υπάρχει σε πολλά σημεία. Θα πρέπει να διαχωριστούν οι "επικεφαλίδες" από τα κουμπιά με διαφορετικό σχεδιασμό. Το εικονίδιο Paypal θα ήταν καλύτερα να είχε ίδιο πλάτος με το κουμπί ή ίσως να κεντραριζόταν τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα.
=> Πρέπει να φροντιστεί η γλωσσική ομοιομορφία του ιστότοπου. Είναι μεγάλο το ποσοστό των αμετάφραστων όρων/φράσεων/επιλογών.
=> Υπάρχουν πολλά css σφάλματα. θα είναι καλό να γίνει ένα debuging. ( και η θεια μου φαίνεται να περπατά, αλλά οι εξετάσεις της είναι χάλια...)
=> Το λογότυπο επάνω αριστερά είναι στριμωγμένο και δε χωρά σωστά. Μοιάζει να "κόβεται". Δώστε του αέρα πάνω και κάτω.

Αυτά με μια πολύ επιφανειακή ματιά των 2 λεπτών.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 3:15 pm
από linuxman
npapazoglou έγραψε:Συμφωνώ. Είναι λίγο κουλό να μη βλέπεις πρώτα τις επιλογές του μενού.

Επίσης:
=> τα ανοιχτόχρωμα γαλάζια γράμματα πάνω στο άσπρο φόντο είναι κουραστικά έως αόρατα. Κάποιες οθόνες είναι πιο φωτεινές και δείχνουν πολύ αχνά. Θα πρέπει είτε να σκουρίνουν σημαντικά, είτε να αλλάξει το φόντο (πχ να γράφονται σε ένα layer άλλου χρώματος, div box με άλλο φόντο ή κάτι τέλος πάντων)

Είναι ανακοίνωση και θα φύγει μετά από την κυριακή .

npapazoglou έγραψε:=> Τα αστεράκια ως επιλογή "bullet" παραπέμπουν κάτι σε "επαναστατικό αγώνα". Θα προτιμούσα κάτι πιο ουδέτερο.
=> Η ανακοίνωση είναι γραμμένη όλη με bold, κακή επιλογή, κακός σχεδιασμός.
=> Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία στο scroll down μεταξύ των τριών στηλών. Η μεσαία η... μακρύτερη, η δεξιά κοντύτερη και η αριστερή ο νάνος της παρέας. Ας μοιραστεί λίγο το περιεχόμενο πιο ομοιόμορφα.
=> Τα άσπρα κουμπάκια με τα γαλάζια γράμματα είναι ... ανύπαρκτα. Κάντε κάτι (Αλλαγή φόντου κουμπιού ή αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς πχ #000000 bold)

Και γιατί δεν είναι "επαναστατικός αγώνας" στην παντοκρατορία τον παραθύρων ? :mrgreen:
Στα υπόλοιπα υπάρχει λογική που έγινε έτσι , να υπάρχουν ορισμένες επιλογές για τον επισκέπτη , οι λειτουργικές επιλογές είναι μέσα .
Paypal είναι πρόσθετο και αυτό που είναι να κάνει το κάνει πολύ καλά σε οδηγεί άμεσα στο σημείο που πρέπει , τώρα για πως είναι και σε ποια θέση δεν είναι το ζήτημα ουσία είναι να λειτουργεί και αυτό το κάνει πολύ καλά , αν δεν μας κάνει αυτό που πρέπει το αλλάζουμε .

npapazoglou έγραψε:=> Το paypal donate είναι αζύγιστο και κολλημένο με τον τίτλο "Δωρεές στο GREEK.L.U.G.", το οποίο είναι ίδιο με όλα τα κουμπιά του site, χωρίς να είναι κουμπί! Είναι λάθος να μπερδεύουμε τους χρήστες.

Είναι τίτλος και αυτό φαίνεται πολύ καλά .
αυτό που λες είναι σαν να υποβιβάζεις την νοημοσύνη τον επισκεπτών και χρηστών ( σαν να λες είστε γκάο ) μην μπερδεύεται το τίτλο με κουμπί
npapazoglou έγραψε:Το ίδιο λάθος υπάρχει σε πολλά σημεία. Θα πρέπει να διαχωριστούν οι "επικεφαλίδες" από τα κουμπιά με διαφορετικό σχεδιασμό. Το εικονίδιο Paypal θα ήταν καλύτερα να είχε ίδιο πλάτος με το κουμπί ή ίσως να κεντραριζόταν τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα.

Όλα αυτά τα κουμπιά του Paypal τα δίνει άμεσα ίδια σε αυτό το πρόσθετο , είναι αρκετά γνωστό .
npapazoglou έγραψε:=> Πρέπει να φροντιστεί η γλωσσική ομοιομορφία του ιστότοπου. Είναι μεγάλο το ποσοστό των αμετάφραστων όρων/φράσεων/επιλογών.

Ναι δεν μας πειράζει να είναι τώρα την πρώτη μέρα λειτουργίας του , θα αλλάζει σιγά σιγά και θα εμπλουτιστεί με υλικό και την μετάφραση , όπου δεν υπάρχει βγάζει αυτόματο Not translation yet . Και δεν χρειάζεται να μεταφράσεις όλα δεν υπάρχει λόγος .
Ξένος αυτό που θα δει είναι το βασικό περιεχόμενο αυτό τον ενδιαφέρει .

npapazoglou έγραψε:=> Υπάρχουν πολλά css σφάλματα. θα είναι καλό να γίνει ένα debuging. ( και η θεια μου φαίνεται να περπατά, αλλά οι εξετάσεις της είναι χάλια...)

Και στα παράθυρα υπάρχουν σφάλματα άλλα ο κόσμος τα χρησιμοποιεί ακόμα και Internet Explorer έχουν για να κολλάνε μ@@@@ες :mrgreen:

npapazoglou έγραψε:=> Το λογότυπο επάνω αριστερά είναι στριμωγμένο και δε χωρά σωστά. Μοιάζει να "κόβεται". Δώστε του αέρα πάνω και κάτω.

Αυτό είναι μία χαρά για τώρα θα αλλάξει μετά θα γίνει κάτι άλλο άλλα να έχει κενά πάνω και κάτω πολύ δεν έχει και νόημα .
Αυτά με μια πολύ επιφανειακή ματιά των 2 λεπτών.[/quote]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 19, 2009 10:26 am
από bullgr
Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί... Το αποτέλεσμα είναι καλό... Χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις αλλά θα γίνουν σιγά-σιγά... Δηλαδή τι να πούμε για κάτι άλλα εκτρώματα που βλέπουμε; Θα έπρεπε αυτούς να τους στείλουμε στο απόσπασμα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 22, 2009 11:23 pm
από vagrale13
Σημερα δεν μπορω να κανω και εγω loggin στην αρχικη σελιδα μονο http://www.greeklug.gr/
Αυτο βγαζει.... :?
Εικόνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 23, 2009 1:45 am
από linuxman
Υπήρχε κάποια μέχρι και κάποια ώρα απόγευμα μικρό πρόβλημα με ορισμένες επιλογές που αλλάζαμε άλλα τώρα νομίζω πρέπει να είναι οκ .

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 23, 2009 3:20 pm
από vagrale13
linuxman έγραψε:Υπήρχε κάποια μέχρι και κάποια ώρα απόγευμα μικρό πρόβλημα με ορισμένες επιλογές που αλλάζαμε άλλα τώρα νομίζω πρέπει να είναι οκ .

Μπααα... παλι δεν με βαζει.... να κανω ανακτηση κωδικου? Thinking

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 23, 2009 3:25 pm
από linuxman
Περίμενε να δω τι πρόβλημα υπάρχει .

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 27, 2010 4:16 am
από dtrzG
Δε μπορω να κανω login στην κεντρικη σελιδα . Φταιω 'η φταιει ? :roll: Και κατι αλλο : στην κατηγορια Software η υποκατηγορια Λειτουργικο Συστημα εχει λαθος τονο ! Λεει Συστήμα ! :mrgreen:

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 27, 2010 9:42 am
από bullgr
dtrzG έγραψε:στην κατηγορια Software η υποκατηγορια Λειτουργικο Συστημα εχει λαθος τονο ! Λεει Συστήμα !

Διορθώθηκε... Ευχαριστούμε για την επισήμανση...

dtrzG έγραψε:Δε μπορω να κανω login στην κεντρικη σελιδα . Φταιω 'η φταιει ?

Αυτό θα το δουν ο mixasgr & linuxman μιας και είναι οι διαχειριστές της σελίδας...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 27, 2010 1:11 pm
από linuxman
dtrzG έγραψε:Δε μπορω να κανω login στην κεντρικη σελιδα . Φταιω 'η φταιει ? :roll: Και κατι αλλο : στην κατηγορια Software η υποκατηγορια Λειτουργικο Συστημα εχει λαθος τονο ! Λεει Συστήμα ! :mrgreen:

Για πες μας τι ακριβός και τι σου βγάζει όταν πας να κάνεις login .
με τα ίδια στοιχεία είσαι και στο φόρουμ .

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 27, 2010 7:19 pm
από dtrzG
Μα ναι τα ιδια στοιχεια βαζω και παιρνω αυτο :
ΛΆΘΟΣ ΌΝΟΜΑ ΧΡΉΣΤΗ Ή ΚΩΔΙΚΟΎ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΞΑΝΆ.


bullgr Τιποτα να στε καλα !

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 30, 2010 10:19 pm
από linuxman
Αν κάνεις login στο φόρουμ δεν θα πρέπει να υπάρχει να κάνεις στην σελίδα .

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 30, 2010 11:46 pm
από malos
Εγώ είχα καιρό να μπω.
Πριν κάποιους μήνες που μπήκα, έμπαινα μόνο στην αρχική σελίδα !
Πάταγα το tab του forum και διάβαζα κανονικά τα posts. Πήγαινα να postάρω και μου έλεγε ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα !!! Ενώ νόμιζα ότι ήμουν ήδη σε σύνδεση. Τελικά δεν με άφηνε να κάνω post.

Πριν λίγες μέρες που ήθελα να μπω, πήγα από το google στην αρχική σελίδα. Εκεί πάτησα το tab του forum. Ήμουν χωρίς σύνδεση μέχρι εκείνη τη στιγμή ! Πήγαινα να κάνω σύνδεση και δεν υπήρχα σαν μέλος. ΟΚ λέω και κάνω λογαριασμό. Πάω πάλι χωρίς σύνδεση στο forum και πάω από κει να κάνω login. Και έβγαλε ότι μόνιμο ban. "Το όνομα σου έχει απαγορευτεί".

Τελικά έκανα το login στην αρχική σελίδα και μπήκα από κει στο forum. Από τότε όλα καλά! Μπαίνω με τον σελιδοδείκτη μου. Αλλά γιατί λείπει η
"Αυτόματη είσοδος του χρήστη" ;