Πρόβλημα Πληκτρολογίου σε AMILO LI1718

Ότι αφορά το Ubuntu και τις υπόλοιπες που βασίζονται σε αυτό

Δημοσίευσηαπό BMWM5TURBO » Παρ Μαρ 09, 2012 12:09 am

Απο τότε που εβαλα τα ελληνικα στο ubuntu/gnu 10.04 64bit κολλάει το πληκτρολογιο μου, τι εννοώ >?

οτι οταν ανοιγω πολλα παράθυρα στον firefox 10.0.2 ή οταν πατήσω (οπουδηποτε console gedit firefox )
κανενα πληκτρο π.χ Λ γραφει ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και σταματαει οποτε γουσταρει αφτο...
και πιο πολυ το προβλημα παρουσιαζετε οταν εχω ανοιχτα caps lock

καμια λύση ???
Άβαταρ μέλους
BMWM5TURBO
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Ιουν 29, 2010 12:54 pm

Δημοσίευσηαπό mixasgr » Παρ Μαρ 09, 2012 1:31 pm

BMWM5TURBO έγραψε:Απο τότε που εβαλα τα ελληνικα στο ubuntu/gnu 10.04 64bit κολλάει το πληκτρολογιο μου, τι εννοώ >?

οτι οταν ανοιγω πολλα παράθυρα στον firefox 10.0.2 ή οταν πατήσω (οπουδηποτε console gedit firefox )
κανενα πληκτρο π.χ Λ γραφει ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και σταματαει οποτε γουσταρει αφτο...
και πιο πολυ το προβλημα παρουσιαζετε οταν εχω ανοιχτα caps lock

καμια λύση ???


Καλησπέρα,

ακούγεται αρκετά περίεργο...

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι λόγο παλαιότητας-προδιαγραφών του Η/Υ δεν αντέχει και κολλάει με αποτέλεσμα να κάνει τέτοια περίεργα.
Αλήθεια γιατί έβαλες 64-bit; Τι επεξεργαστή και πόση μνήμη έχει;

Το κάνει μόνο στο Ελληνικά;;; Thinking
Αν ναι, δοκίμασε να τα αφαιρέσεις τελείως (purge) και να τα εγκαταστήσεις ξανά μήπως για κάποιο λόγο δεν "κάθισαν" σωστά.

Επίσης άνοιξε την "Παρακολούθηση Συστήματος" και δες την ώρα που το κάνει αν φτάνει η cpu 100% ή αν γεμίζει η μνήμη...

Υ.Γ Μετέφερα το θέμα στην σωστή κατηγορία
Διανομή: Xubuntu 14.04 - [Launchpad | mixasgr (κ στο Ubuntu-gr)]

Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Καλός ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Xubuntu 14.04 64bit
Υπολογιστής ⇛ E8400 (3GHz,6MB) / 6GB RAM / NVIDIA 9600gt (512MB) / Όχι Wireless / Όχι Buetooth / RealTek ALC883 HD Audio Controller / 19" SXGA
Άβαταρ μέλους
mixasgr
Διαχειριστής
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 18, 2009 3:49 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό BMWM5TURBO » Τετ Μαρ 14, 2012 1:25 pm

Η CPU 1 πάει μέχρι 12% και η CPU 2 στο 12% και τρεμοπαίζουν και οι 2 ανεβοκατεβαίνουν

memory load 512mb of 1.3gb


θα δοκιμάσω format αν είναι, πέζει να μην μου κατσαν καλά γιατί τα έκανα install από cd και έχει πρόβλημα το drive μου, θα δοκιμάσω usb install αυτή την φορά...

thanks
Άβαταρ μέλους
BMWM5TURBO
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί Ιουν 29, 2010 12:54 pm

Δημοσίευσηαπό mixasgr » Τετ Μαρ 14, 2012 4:59 pm

BMWM5TURBO έγραψε:Η CPU 1 πάει μέχρι 12% και η CPU 2 στο 12% και τρεμοπαίζουν και οι 2 ανεβοκατεβαίνουν

memory load 512mb of 1.3gb


θα δοκιμάσω format αν είναι, πέζει να μην μου κατσαν καλά γιατί τα έκανα install από cd και έχει πρόβλημα το drive μου, θα δοκιμάσω usb install αυτή την φορά...

thanks


Δεν νομίζω να μπορεί να φταίει το CD, αυτό μπορείς εύκολα να το τσεκάρεις στην αρχή που φορτώνει.
Αλλά και από την άλλη δεν χάνεις να το κάνεις και από usb.

Πάντως, θα σου πρότεινα 2 πράγματα:
1)να βάλεις τα Ελληνικά από την αρχή στην εγκατάσταση
2)να βάλεις τα 32-bit διότι με 1,3(1,5)GB μνήμη δεν ενδείκνυται 64-bit σύστημα, αλλά και γενικά το laptop σου πρέπει να είναι κάπως παλαιότερο. Οπότε μην βάζεις 64-bit που θα είναι πιο βαρύ.
Διανομή: Xubuntu 14.04 - [Launchpad | mixasgr (κ στο Ubuntu-gr)]

Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Καλός ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Xubuntu 14.04 64bit
Υπολογιστής ⇛ E8400 (3GHz,6MB) / 6GB RAM / NVIDIA 9600gt (512MB) / Όχι Wireless / Όχι Buetooth / RealTek ALC883 HD Audio Controller / 19" SXGA
Άβαταρ μέλους
mixasgr
Διαχειριστής
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 18, 2009 3:49 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη


Επιστροφή στο Ubuntu & Παράγωγα



Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron