mixasgr έγραψε:Κατ' αρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια την εφαρμογή, πιστεύω ότι είναι αρκετά χρήσιμη!![]()
Νομίζω είναι τέτοιες προσπάθειες-εφαρμογές βοηθάνε να κάνουμε μερικά βήματα μπροστά...![]()
Και τώρα, ζητάω συγνώμη αν φαίνονται πολύ επιθετικές οι ερωτήσεις αλλά θα "πρέπει" να ρωτήσω 2-3 "δύσκολα" πράγματα... μιας και ως φίλοι του ΕΛ/ΛΑΚ, προσπαθούμε να υπάρξει αξιοποίησή του και στο Δημόσιο. Μπορείς φυσικά να απαντήσεις σε όσες θέλεις ή καμία!![]()
Για αρχή να ρωτήσω για την άδεια της εφαρμογής. Κάτω από τι άδεια εκδίδεται η εφαρμογή;
Από ότι βλέπω, υπάρχει ένα copyright κάτω από το ΕΟΠΥΥ(;).
Δεύτερον, o κώδικας της εφαρμογής είναι διαθέσιμος ή κλειστός; υπάρχει δηλαδή κάπου πρόσβαση για το κοινό; υπάρχει πρόσβαση από την υπηρεσία;
Και τέλος, σε τι γλώσσα υλοποιήθηκε και αν κατά την δημιουργία του κώδικα, χρησιμοποιήθηκαν εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
akaliptos69 έγραψε:Αρχικά να ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια (και αν έχεις κάνει και rate στο Play Store να σε ευχαριστήσω διπλά).
Τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις σου (καθόλου επιθετικές don't worry).
Η άδεια χρήσης είναι: "Δωρεάν για μη-εμπορικούς ή κερδοσκοπικούς σκοπούς". Εάν επιθυμεί κάποιος να συμπεριλάβει την εφαρμογή σε μία άλλη εφαρμογή, οι όροι διάθεσης της οποίας είναι διαφορετικοί (εμπορική ή κερδοσκοπική εφαρμογή είτε έμμεσα είτε άμεσα), θα πρέπει να απευθυνθεί στον Οργανισμό για να ζητήσει εγγράφως την άδειά του. Από εκεί και πέρα έχει τεθεί ερώτημα στην αρμόδια υπηρεσία του οργανισμού ώστε να δούμε αν και πως η εφαρμογή μπει κάτω από GPL άδεια αλλά δεν έχω κάποια εξέλιξη ακόμα. Έτσι για την ώρα η εφαρμογή πρέπει να θεωρείται κλειστού κώδικα για να είμαι σωστός απέναντί σας όπως και εσείς απέναντί μου. Ο κώδικας δεν είναι διαθέσιμος για το κοινό και για την εφαρμογή δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο εργαλείο ΕΛ/ΛΑΚ. Εύχομαι να έλυσα τις απορίες σας και να μην δημιούργησαν κάποιο θέμα στο forum σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο να ξεκαθαρίσω ότι δεν το έκανα με κακή πρόθεση.
Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης