Σελίδα 1 από 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 12:27 pm
από bibakos
Windows 8 - διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες

Από ό,τι φαίνεται, μόλις διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τα πολυαναμενόμενα Windows 8, δίνοντας μια πρώτη γεύση από κάποιες νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά τους.


Εικόνα

Όσο πλησιάζουμε στη κυκλοφορία του επόμενου λειτουργικού της Microsoft τόσο περισσότερα πράγματα θα μαθαίνουμε
Κάθε φορά που μια νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows φτάνει στα … χέρια των εκάστοτε συνεργατών – δοκιμαστών, αρκετές πληροφορίες “διαρρέουν”, δίνοντας σε όλους μας, μια πρώτη εικόνα για την εμφάνιση αλλά και τις νέες βελτιώσεις και λειτουργίες που θα ενσωματώνει το νέο λειτουργικό. Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε αυτή την φορά που τα Windows 8, βρίσκονται στους “δοκιμαστές”.

Στις πρώτες δεκάδες οθονιές που έκαναν την εμφάνιση τους αποκαλύπτονται οι πρώτες πληροφορίες για την γραμμή εργασιών των Windows αλλά και μερικών ακόμα αλλαγμένων “σημείων”. Ειδικότερα να αναφέρουμε πως στην γραμμή εργασιών του λειτουργικού, και δεξιά της ημερομηνίας υπάρχει πρόβλεψη για την προσθήκη του Windows Live ID. Επίσης το βασικό interface του προηγούμενου λειτουργικού φαίνεται να αντικαθίσταται από το πιο περιεκτικό και λιτό “Aero Lite”.

Βέβαια όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται συνεχώς οι πληροφορίες που θα διαρρέουν δίνοντας σε όλους μας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το επερχόμενο λειτουργικό Windows 8.new

Πηγή: Techout.gr