Σελίδα 1 από 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 01, 2011 8:19 am
από bibakos
Έρχεται Photoshop και στο iPad

Εικόνα

Το Photoshop έρχεται και στο iPad, σε μια έκδοση που, από ό,τι φαίνεται, θα είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του tablet της Apple.

Σίγουρα, δεν θα είναι το ίδιο (υπερ)πλήρες όσο το desktop αντίστοιχο του, αλλά τουλάχιστον θα είναι "πιο... Photoshop" από την mobile έκδοση που η Adobe διέθετε μέχρι σήμερα. Ο λόγος για την iPad εκδοχή της κυρίαρχης εφαρμογής επεξεργασίας γραφικών του... πλανήτη, που η Adobe αποκάλυψε στο Photoshop world symposium.

Βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής, στο οποίο εστίασε την παρουσίαση της η Adobe, η εκτενής υποστήριξη layers, σε επίπεδα παραπλήσια με τη desktop εκδοχή της εφαρμογής. Και, σε μια προσπάθεια... εντυπωσιασμού των παρευρισκόμενων, παρουσιάστηκε και μια λειτουργία layer animation, η οποία απλά περιστρέφει και παρουσιάζει τα layers με τρισδιάστατη προοπτική, "ώστε να είναι κατανοητό πώς λειτουργούν και σε όσους δεν καταλαβαίνουν από layers" (με άλλα λόγια, πρόκειται για μια άχρηστη στην ίδια τη χρήση της εφαρμογής, αλλά... όμορφη λειτουργία).


Πηγή: Photography Bay