Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ" σας προσκαλεί στην εισαγωγική παρουσίαση του Blender, ενός από τα καλύτερα στον κόσμο προγράμματα σχεδιασμού 3D και animation, και τις σειράς των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν, από τον πιστοποιημένο καθηγητή και μέλος του blender.org, Θωδωρή Δούνα
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους Ubuntu Lucid Lynx 10.04 [/(ext4 (root) /home(ext4) (32bit)] GenuineIntel/Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 2.20GHz/GeForce 8600M GS /RAM 1518 MB /Intel PRO Wireless PCI Mini 4965AGN/Bluetooth Asus BT-183
Πολύ καλό! Θα είμαι εκεί! Μόλις γράφτηκα στην λίστα mail αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο mail επιβεβαίωσης. Επίσης, τι θα χρειαστούμε κατά την είσοδο στο σεμινάριο ώστε να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε μέλη στο GreekLug ;
EDIT: Οκ γράφτηκα
$ cat society | grep benefits $ > use, study, copy, modify and redistribute software
Μια διευκρίνιση: Η εκδήλωση δεν είναι μόνο για τα μέλη του Greeklug. Η εγγραφή στο info (at) greeklug.gr είναι εγγραφή για το σεμινάριο και μόνο. Όταν έλθεις απλά θα πεις το όνομά σου, δε χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
Τελευταία επεξεργασία από linuxman και Πέμ Δεκ 17, 2009 10:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Edit mail disable spam
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους Ubuntu Lucid Lynx 10.04 [/(ext4 (root) /home(ext4) (32bit)] GenuineIntel/Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 2.20GHz/GeForce 8600M GS /RAM 1518 MB /Intel PRO Wireless PCI Mini 4965AGN/Bluetooth Asus BT-183
Στείλε ένα mail με το όνομα σου και επώνυμο και είσαι οκ . Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις την κυριακή .
Φέρε, ενδεχομένως να έχει μεγάλη προσέλευση. Φρόντισε όμως να έχεις εγκαταστήσει ήδη το blender γιατί δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να μπει εξωτερικό laptop στο δίκτυο του Πα.Μακ.
Off topic: Αν και δεν θα χρειαστεί το φορητό όμως μπορείς να το φέρεις , στο δίκτυο μπορεί να μπει άνετα με στατικές IP που διαθέτει το εργαστήριο