Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλες μου.
Θα συμφωνίσω κι εγώ με τον Σταύρο. Συν τις άλλοις, ποιος γνωρίζει τί θα ενσωματώνει η επερχόμενη Lucid Lynx έκδοση του Ubuntu; Όπως και να 'χει, όλοι ξεκινήσαμε με διάφορα.
Εγώ κι αν πέρασα απο διανομές, Mandrake - Suse - Gentoo - Slackware - FreeBSD - OpenBSD μπρός - πίσω πάνε έλα ξανα δοκιμή. Κατέληξα στο Ubuntu 1ον γιατί βρήκα φίλους και μια πολύ δυνατή κοινότητα και 2ον μια διανομή που παίζει Out of The Box + έκδοση για Server + Respin για Netbook οπότε έχω ένα ενοποιημένο περιβάλλον.
Fedora επίσης πολύ δυνατό - αυτή τη στιγμή όμως δεν μ' ενδιαφέρει να κάνω κάποια αλλαγή. Θα μπορούσα να το βάλω σε ένα απο τα μηχανάκια μου, απο τη στιγμή όμως που κάνω τη δουλειά μου - δε βρίσκω τον λόγο.
CentOS; Είναι ανώτερος απο τον Ubuntu Server; Μπορεί. Εγώ πάντως κάνω την δουλειά μου. Έχω File Server στημένο σε Slackware και τρέχει σε εταιρικό περιβάλλον με μεγάλο traffic κι εγώ δε θυμάμαι πόσα χρόνια. Χωρίς update - upgrade - patches... τίποτα! Τί πάει να πεί; Πως το Slackware είναι ο καλύτερος server; Όχι, απλά κάνει τη δουλειά για την οποία το έστησα.
Άρα δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος αλλά αυτός που μου κάνει ή οχι την δουλειά μου. Αν το Ubuntu δεν δούλευε για τον φίλο Νίκο' προκειμένου να γυρνούσε στα Windows (και ο οποιοσδήποτε Νίκος) προτιμώ που επέλεξε το Fedora.
Αν μπορέσω θα έρθω κι εγώ, γιατι στο κάτω - κάτω... ε τί μέρα είναι αυτή ρε παίδες;!;!;! Αγαπάμε!