Σελίδα 1 από 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 31, 2011 12:28 am
από TechSys_Rework
Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας στο Forum ότι πλεόν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα η υπηρεσία
Advanced Rework SMD / BGA / Reballing στην Ελλάδα.

Όλοι μας πλέον μπορούμε να επισκευάσουμε τα πάντα σε ηλεκτρονική πλακέτα και να μην τα αγοράσουμε καινούρια.

Παραδείγματα επισκευής είναι τα εξής:

Αλλαγή οποιουδήποτε SMD εξαρτήματος σε iPhone όπως SIM reader, Power Amplifier, ακουστικού και μικροφώνου - καθώς και οθόνης, touch σε πολύ χαμηλό κόστος. Επισκευή της πλακέτας σε περίπτωση οξείδωσης καθώς και παρόμοιες βλάβες σε iPad.

Επίσης με την χρήση του advanced rework station της Finetech μπορεί να πραγματοποιηθεί reflow στο chipset μιας motherboard ώστε αν αυτό είναι ελλατωματικά κολλημένο να επανέλθει σε σωστή λειτουργία. Εάν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης ανταλλακτικού μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή του εξαρτήματος.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αποκόλληση του ελλατωματικού BGA και την τοποθέτηση ενός καινούργιου αφού πρώτα γίνει reballing ή paste printing.

Maximum διαστάσεις θέρμανσης της κάτω πλευράς του PCB είναι 280x250mm και είναι απαράιτητο σε μια πλακέτα να θερμαίνεται το 70% της κάτω επιφάνειας της ώστε να μείνουμε εντός της νόρμας IPC και JEDEC.

Δείτε πλήρη παροσυίαση άρθρου : http://rapidshare.com/files/445372402/A ... System.gif

Δείτε το video: www.youtube.com/watch?v=6KQFkzb8JRc

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Techsys

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 31, 2011 2:30 am
από positron
Βλεπε:
http://forum.greeklug.gr/forumrules.php

4. Περιεχόμενο των μηνυμάτων
...
Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αποστολή περιεχομένου με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και η δημοσίευση «referral links» που αποσκοπούν σε εμπορική διαφήμιση, προσωπική προβολή ιστολογίου-forum ή και προβολή ιστολογίων-forums τρίτων με σκοπό την εσκεμμένη αυτοπροβολή-προβολή ή και αύξηση επισκεπτών-μελών.....